Marketing Strategie

Marketing Strategie

Marketing Strategie

Marketing:

Markting is voor alle ondernemingen belangerijk. Met een goede marketing strategie kun je nieuwe klanten genereren en je bestaanden verassen. Er zijn verschillende marketingstrategieen voor het genereren van nieuwe prospecten die "hopelijk" een nieuwe klant worden. Hieronder hebben we de verschillende marketing strategieen uitgewerkt

Content marketing:

Wat is content marketing?Content marketing is kort gezegd het creëren en publiceren van relevante content voor potentiele klanten of om de relatie met bestaande klanten te onderhouden. Contentmarketing is een nieuwe manier van adverteren. Het uitganspunt is dat klanten behoefte hebben aan informatie, zelfstandig op zoek gaan en uitkomen bij jouw website, blog, video of andere vormen van content. Content maketing speelt ook een belangrijke rol voor je website SEO.  Om een goede contentmarketing neer te kunnen zetten, moet je de structuur en vormgeving van je website aanpassen. Bv door de informatie op je website onder de juiste categorie te hangen. Daarnaast is het belangrijk om de informatie op je website niet benopt te publiceren. Klanten moeten in een keer kunnen zien wat je onderneming voor hen kan betekenen.

Online markerting:

Door op het juiste moment je advertenties aan de juiste bezoekers te laten zien kun je je website bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Met online marketing boek je direct resultaat. Denk aan het uitlichten van een specifieke producten en/of diensten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om je business een extra boost te geven door het inzetten van een online marketingcampagne. Als Qualified Google Ads Professional ben je gegarandeerd van kwalitatieve, resultaat gerichte campagnes. Bij online marketing wordt gebruikt gemaakt van facebook campagnes, cakemail, instagram, twitter en linkdin. Online marketing omvat internetreclame, maar evengoed minder directe vormen van marketing, zoals zoekmachinemarketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, contentmarketing, virale marketing en marketing via sociale media.

Mond-tot-mondreclame

Mond tot mondreclame is een belangrijke vorm van marketing, omdat niet medewerkers het product/dienst van je onderneming met elkaar bespreken. hoe krijg je jouw doelgroep op een  positieve manier aan het ‘praten’ zodat ze elkaar beïnvloeden ten gunste van je bedrijf,merk of product? Het antwoord is eenvoudig, maar makkelijker gezegd dan gedaan: wees interessant genoeg om over te praten! .`bij het programma de profit geven als tip mee dat de medewerkers de consumenten zijn die een bedrijf succesvol kunnen maken.  Behandel je medewekers goed en dan zullen zij onbewust je merk, product en bedrijf aan de wereld verkopen.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0